Installation av styrsystem i Kalmar & på Öland

Vill du satsa på ett framtidssäkrat hem med smarta styrsystem som förenklar din vardag? Våra elektriker hjälper dig att installera skräddarsydda lösningar på ett system som passar just dina önskemål. På Elfirman Kalmar – Öland utför vi kompletta elinstallationer inom bostäder, lantbruk, fastigheter och kontorslokaler. Vi utför installationer av fastighetsautomation åt några av de marknadsledande leverantörerna inom området.

Våra elektriker installerar följande system:

  • lKNX
  • Multimedia anläggningar för villor
  • Smart House

Installationer av kompletta styrsystem

Vill du installera ett smart system som passar just ditt hem och dina önskemål? Genom vår långa erfarenhet i branschen hjälper vi dig att installera ett skräddarsytt styrsystem. Våra elektriker är certifierade och utför alltid alla elinstallationer av största noggrannhet. Söker du ett företag som erbjuder allt från service till installationer av styrsystem? Då har du hittat helt rätt!

Certifierade installationer

På Elfirman Kalmar – Öland erbjuder vi alltid certifierade elinstallationer inom elektricitet och värme. Våra elektriker har en lång erfarenhet i branschen och hjälper både dig som privatperson eller företag med kompletta elinstallationer. Vi hjälper dig med allt från planering av ett styrsystem till en färdig installation.

Önskar du en offert på en installation?

Har du några frågor eller önskar du en offert på en elinstallation? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor eller lämnar en prisuppskattning på ett önskat utfört arbete. Vi bokar även gärna in ett möte där vi ser över vilka möjligheter som finns i din fastighet. Efter vårt möte lämnar vi ett förslag på ett upplägg av ett styrsystem som passar just din fastighet och dina önskemål.